Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας για τη νέα άδεια στο Μελισσανίδη..

2017-09-20 00:00

Παράσταση διαμαρτυρίας έγινε σήμερα στον  αρμόδιο Υπουργό κο Σταθάκη, για τη νέα αδειοδότηση της OIL ONE, αλλά και συνολικά για την απομάκρυνση των ρυπογόνων εγκαταστάσεων από την περιοχή της Ανάπλασης.

Η κινητοποίηση διοργανώθηκε απ' το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας με το ψήφισμα που εγκρίθηκε στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στις 13 Σεπτέμβρη, στο οποίο ζητάνε την άμεση ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ  ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ που έδωσε στις 28-7-2017 ο κος Σταθάκης και η Κυβέρνηση και ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ που κατέχει ήδη η OIL ΟΝΕ και που είναι υπεύθυνες για τη έως τώρα μόλυνση του περιβάλλοντος και τις οσμές που μας ταλαιπωρούν.

Στην ίδια κινητοποίηση, με δικά της πούλμαν συμμετείχε και η Λαϊκή Επιτροπή Κερατσινίου Δραπετσώνας, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι οποίοι κατέθεσαν το δικό τους ψήφισμα, που ζητάει άμεση ανάκληση όλων των αδειών και απόδοση όλου του χώρου της Ανάπλασης στο λαό της περιοχής.

Επίσης στην κινητοποίηση αυτή συμμετείχε και ο Σύλλογός μας μέσω του κου Νίκου Μπεάζογλου, ο οποίος κατάθεσε το ψήφισμα του Συλλόγου μας που ζητάει την ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΣ OIL ΟΝΕ, την απομάκρυνση όλων των ρυπογόνων εγκαταστάσεων και την απαλλοτρίωση του χώρου.

Ο Υπουργός επανέλαβε τη δέσμευσή του που είχε ανακοινωθεί και στο έκτακτο δημ.συμβούλιο, για ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ανάκληση της άδειας εμπορίας, ενώ για τα υπόλοιπα ζητήματα ...μας εξέφρασε απλώς τη συμπάθειά του, μαζί με μπόλικα κι αόριστα ΘΑ... (θα επανεξετάσει, θα κάνει ελέγχους, θα...θα..)

Καλούμε όλους τους κατοίκους, να μην επαναπαύονται στις εύκολες υποσχέσεις, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας έως την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΥΠΟΓΟΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 

keratsini-drapetsona.gr/index.php/el/keratsini-drapetsona-news-gr/keratsini-drapetsona-annoncements-gr/item/5706-kinhtopoihsh-sto-ypeka

https://www.902.gr/eidisi/ergazomenoi-symmahia/139704/diekdikei-tin-anaklisi-tis-adeias-emporias-petrelaioeidon-apo-ta

 

 

—————

Πίσω


Επαφή

ΤΕΡΨΗΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΧΡ.ΣΜΥΡΝΗΣ 99
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
18648






Δραστηριότητες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ
Αύριο, Τρίτη στις 7:30 μμ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΝΟΥ (έργα της ανεβάζουμε παρακάτω) την οποία κι ευχαριστούμε για την  ανιδιοτελή προσφορά της.  

—————

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.  ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ !!!  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7μμ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ (ΧΡ.ΣΜΥΡΝΗΣ 99)  

—————

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ
 Μπήκε ο Οκτώβρης και ξεκινάμε με όρεξη και δυναμικά τις δραστηριότητές μας... Μαθήματα ζωγραφικής για ενηλίκους Μαθήματα χειροποίητου κοσμήματος Γερμανικά για ενήλικους & παιδιά Σεμινάρια χειροποίητων κατασκευών  Παρακολούθηση θεατρικών...

—————